آیا آموزش هک در اینترنت جرم است و مجازات دارد؟
ما در سایت الناز مقاله ای تحت عنوان هک اینستاگرام در 5 دقیقه منتشر کردیم و در آن به بررسی برخی از روش های هک شدن در اینستاگرام پرداختیم, بعد از آن روزانه پیام های زیادی در مورد هک کردن و یا آموزش هک دریافت می کنیم, برای همین صلاح دیدیم مقاله ای منتشر کنیم و به صورت شفاف بررسی کنیم که آیا آموزش و ارائه خدمات هک در کشور ایران مجاز است یا خیر؟
پس تا انتهای این مقاله آموزشی همراه ما باشید تا نکات جالبی را یاد بگیرید، لازم به ذکر است ما قستمی از مطالب زیر را از سایت های معتبر دریافت کرده ایم و بهترین بخش های آن را برای شما قرار داده ایم

آموزش هک
فضای اینترنت و فضای مجازی بستری است که علاوه بر مزیتهای فراوان, دارای خطرات و تهدیدهایی نیز است. یکی از این تهدیدها که امروزه بسیار دامن گیر فضای مجازی شده هک شدن و دسترسی به اطلاعات کاربران است.
در این راستا متاسفانه آموزش هک و دسترسی غیر مجاز به اطلاعات دیگر افراد در اینترنت بسیار دیده میشود که باید به انتشار دهندگان این قبیل مطالب آموزشی, هشدار داد که این اقدام آنها جرم بوده و فرد مرتکب به حبس و جزای نقدی محکوم خواهد شد
قانون جرائم رایانه ای در مورد آموزش و ارائه خدمات هک چه می گوید؟
ماده 25 قانون جرائم رایانه ای (منبع) – هر شخصی که مرتکب اعمال زیر شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد:
الف) تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله دادهها یا نرم افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرایم رایانه ای به کار میرود.
ب) فروش یا انتشار یا در دسترس قراردادن گذرواژه یا هر داده ای که امکان دسترسی غیرمجاز به دادهها یا سامانه های رایانه ای یا مخابراتی متعلق به دیگری را بدون رضایت او فراهم میکند.
ج) انتشار یا در دسترس قراردادن محتویات آموزش دسترسی غیرمجاز، شنود غیرمجاز، جاسوسی رایانه ای و تخریب و اخلال در دادهها یا سیستم های رایانه ای و مخابراتی.
تبصره – چنانچه مرتکب، اعمال یادشده را حرفه خود قرار داده باشد، به حداکثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محکوم خواهد شد.
آموزش هک اینستاگرام می خواهید؟ مطلب زیر را مطالعه کنید
آموزش هک شبکههای اجتماعی و همچنین تلفن همراه جرم محسوب میشود و مطابق قوانین مربوطه برای مجرم، مجازاتهایی در نظر گرفته شده است. طبق ماده 729 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات “هرکس بهطور غیرمجاز به دادهها یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد (منبع)
تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرایم رایانه ای به کار میرود جرم میباشد و با فرد خاطی برخورد میگردد.
یکی از کاربردهایی که در فضای مجازی رشدی چشمگیر داشته، تبلیغات آموزش و فروش نرم افزارهای هک در سایتها و کانالهای شبکههای اجتماعی میباشد. تبلیغاتی که گاهی اوقات هیچ پایه و اساسی نداشته و با هدف کلاهبرداری، در فضای مجازی منتشر میشوند.
رئیس پلیس فتا سمنان به کاربران فضای مجازی هشدار داد: کاربران همواره نکات امنیتی حضور در فضایمجازی را جدی گرفته و به هیچ عنوان به تبلیغاتی مانند آموزش هک، نفوذ، افزایش فالور و غیره که در محیط وب به خصوص شبکههای اجتماعی دریافت مینمایند اعتماد نکنند.

آموزش هک
چه خبر از تیم سامانه الناز ؟
ما در تیم سامانه الناز، آموزش هک نداریم و مقالاتی که ما در این سایت به شما یاد می دهیم صرفا برای یادگیری و ارتقا سطح دانش شما می باشد، امید آن را داریم که با هوشیاری بیشتر شما در این محیط و فضای مجازی بتوانید امنیت خودتان را بالا ببرید و از هک شدنتان جلوگیری کنید .
اینکه شما بخواهید به پیج اینستاگرام نامزد و یا همسر خودتان و یا دوستانتان نفوذ کنید یا دایرکت های آنها را بخوانید شاید خیلی برای شما لذت بخش باشد اما جرم ، جرم است حتی اگر بخواهید این کار را برای نزدیک ترین شخص زندگیتان انجام دهید و مجازات آن را هم در مطالب فوق مطالعه کرده اید .
از اینکه تا انتهای این مقاله آموزشی با ما همراه بودید سپاسگذاریم